Η Nova Idea Hospitality με την ευκαιρία της αναμονής του ανοίγματος του τουρισμού στην Ελλάδα, που έχει προαναγγελθεί για να μέσα Μαίου, δηλαδή στην ηπειρωτική χώρα Αθήνα και νησιά απευθύνει μήνυμα συνεργασίας στους παρόχους ταξιδίων που έχουν έδρα την Ελλάδα και διακινούν Ελληνες και ξένους πελάτες.  Η ΝΙΗ υπογραμμίζει πως τώρα είναι η ώρα του κλεισίματος συμφωνιών κρατήσεων με καλές τιμές για την επόμενη μέρα που πλησιάζει δηλαδή, Φθινόπωρο, Χειμώνα 2021 και 2022 και θέρος 2022. Η ΝΙΗ είναι έτοιμη να ανταποκριθεί.
“Γεια σας φίλοι μας,
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ασφάλεια.  Γνωρίζουμε σε πόσο δύσκολη συγκυρία, λόγω πανδημίας, βρισκόμαστε. Με αγωνία παρακολουθούμε την εξέλιξη της επιστήμης και των μέτρων που βάζουν φρένο σε αυτήν. Με ελπίδα παρακολουθούμε κάθε φτερούγισμα ταξιδιάρικου πουλιού που προαναγγέλλει κρατήσεις και διακοπές.  Η Αθήνα και ο γαλάζιος ουρανός της, η Ελλάδα με τα νησιά της και το καλοκαίρι περιμένουν να σας ξεκουράσουν.
Η πλατφόρμα μας Nova Idea Hospitality είναι έτοιμη, με σχέδιο και συνεργάτες, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του 2022 καθόσον «οι μαμάδες μαγειρεύουν πριν τα παιδιά πεινάσουν». Ελπίζουμε, όλοι να ανακάμψουμε το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2021.
Περιμένουμε την χαρά της επαφής μαζί σας για να γίνετε πρωτοπόροι στην αγορά και να αποκομίσετε οφέλη μέσα από τις μέγιστες κρατήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι στις καλύτερες τιμές”.
Με εκτίμηση 
Themistoklis Bourtzinakos & Christos S. Roumeliotis
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6974642180 | 695581782
Παρνασσού 2, Πλατεία Κλαυθμώνος, Αθήνα
Email: info@novaideahospitality.com